toggle menu
SI
Show menu

Matic Murko

Matic Murko

Označil bi se kot skromen 'fantič' iz Kranja :)

Priden kot mravljica, ampak včasih tudi malce neposlušen ... 
Od malih nog sem bil spreten za marsikatero delo, zato sem se odločil pridobiti strojno izobrazbo. Delam rad in nič mi ni težko narediti, hkrati pa sem tudi zelo odprte narave. Rad spoznavam nove ljudi, veliko mi pomeni druženje s prijatelji.

"Sem velik adrenalinski navdušenec"


Najbolj uživam v poletju, zato vsak prosti trenutek izkoristim za oddih na morju, pa če tudi samo za vikend! Še dobro, da imamo morje tako blizu :) Hobi, ki mi trenutno zagotovo največ pomeni, je letenje s športnimi letali. Težko je s preprostimi besedami opisati občutke, ki me navdajajo v zraku. Vsekakor je vselej čustveno, predstavlja mi odklop od "zemeljskih" skrbi. Ker pa sem velik adrenalinski navdušenec, ob prostih vikendih z velikim veseljem tudi skočim z letala ... s padalom seveda :)

V prostem času se rad odklopim tudi na drug način. S prijatelji modelarji se dobimo na sosednjem travniku, kjer uživamo v spuščanju malih radijsko vodenih modelov letal in helikopterjev.

"Začutil sem posebno energijo in ostal"


Wood Stok sem spoznal prek Jaga, še enega člana ekipe Wood Stock, ki je obenem tudi moj pilotski kolega. Poiskal me je, saj so potrebovali pomoč in z veseljem sem se odzval. Prvih nekaj dni smo veliko časa preživeli skupaj in v trenutku smo se ujeli. Začutil sem posebno energijo, ki me je prevzela in vedel sem, da je to okolje, kjer si želim ostati. Vzljubil sem Wood Stock, njegovo ekipo, zato svojo prihodnost vidim v izdelavi unikatnih očal, v družbi izjemnih ljudi.