toggle menu
SI
Show menu

Tamara Jančič

Tamara Jančič

Sem soustvarjalka te čudovite zgodbe. Po profesiji sem Tehnik Optik. Wood Stock je korenito spremenil moje življenje. Prenehala sem gledati televizijo in se začela intenzivneje zanimati za svet okoli sebe. Za svet, ki nam ga v šoli ne predstavijo. V prostem času rada prebiram knjige, ki v meni pustijo pečat in me nečesa naučijo.

Nenehno sem v stiku z naravo, kar je v meni sprožilo plaz sprememb. Drugače sem začela gledati na svoje življenje, na hrano, ki jo pojem, na kozmetiko, ki jo uporabljam, na čistila … na vsak detajl, s katerim se dnevno srečujem.

V prostem času rada z možem nabirava gobe, zelišča in vse plodove, ki nam jih narava ponuja. Trudim se biti prisotna v sedanjem trenutku in se ne obremenjevati s preteklostjo. Nanjo gledam iz vidika lekcij, ki mi jih je življenje namenilo in  se skušam iz njih učiti.

Moj vzornik je Nikola Tesla. Na prihodnost je gledal skozi vizualizacijo in to počnem tudi sama. Vizualiziram, kaj vse želim doseči, uresničiti, izboljšati in k temu stremim.

"Živim tukaj in zdaj"

Vsak večer pred spanjem meditiram, izklopim svoj um, da se moje fizično in umsko telo spočijeta. Verjamem, da si je v nenehnem vrvežu življenja potrebno vzeti čas zase, čas, ko se um ustavi. Po meditaciji pridejo ideje same od sebe. Vedno bolj se zanašam na svoj notranji glas, intuicijo.

"Ustvarjamo očala z dušo"

Wood Stock me iz dneva v dan fascinira. Naša očala imajo dušo in to ljudje čutijo. Zaradi podjetja imam priložnost spoznati različne ljudi, ki polnijo moje življenje. Vsak dan se nečesa novega naučim. Vsak dan je poglavje zase. Moje delo v Wood Stock-u zajema vodenje optike, financ in administracije, sklepanje poslov, organizacijo dela in različnih drugih aktivnosti. Kljub temu, odkar sem zaposlena v Wood Stock-u nimam občutka, da sem v službi. To je del mojega življenja.

Hvaležna sem za to kar imava z možem, za to čudovito zgodbo, ki raste. V ekipi imam čudovite ljudi, s katerimi ustvarjamo in se dopolnjujemo.  Veselim se vseh izzivov, ki jih bom v tem življenju še doživela s svojim prvim otrokom - Wood Stock-om.