toggle menu
SI
Show menu

Wood stock society

WOOD STOCK SMO LJUDJE!

Wood Stock združuje pisan spekter različnih posameznikov, kjer ima vsak svoj odtenek, specifiko in karizmo. Smo radoživi, ustvarjalni, iskrivi, radovedni, živahni in umirjeni, prilagodljivi, zvedavi in strastni. Wood Stock smo mi in ste vi.
Nives Orešnik
Nives Orešnik is an interesting young woman, full of positive energy and a catching smile. Highly professional while working, always giving her best no matter how challenging the working conditions are. She is known for her modelling, photo modelling and working as a personal trainer. She left a mark in many advertising campaigns and was also Miss Slovenia 2012 ...
Oglejte si galerijo >>
Aleš Bravničar
Photographer, loving father of two girls, traveller and passionate hedonist. Looking for beautiful things, people with genuine energy and memorable moments. Aleš Bravničar is one of the most sought-after and best selling Slovenian photographers, with a broad and rich collection of works ...
Oglejte si galerijo >>
Jaka Jančič
Sem ustanovitelj blagovne znamke Wood Stock. Po profesiji živilski tehnik, vendar me ta poklic nikoli ni res zanimal, razen doma, kadar lahko svojo ustvarjalno pokažem za štedilnikom. Že od malega so se izrazile moje ročne spretnosti. Rad sem risal, vedno kaj ustvarjal. Po končani osnovni šoli, sem se želel izšolati za zobotehnika, ampak se mi žal, in sedaj na srečo, ni izšlo. Še dobro. :)
Oglejte si galerijo >>
Tamara Jančič
Sem soustvarjalka te čudovite zgodbe. Po profesiji sem Tehnik Optik. Wood Stock je korenito spremenil moje življenje. Prenehala sem gledati televizijo in se začela intenzivneje zanimati za svet okoli sebe. Za svet, ki nam ga v šoli ne predstavijo. V prostem času rada prebiram knjige, ki v meni pustijo pečat in me nečesa naučijo.
Oglejte si galerijo >>
Jago Stemberger
Rojen v družini, kjer je vladala trda Špartanska vzgoja in je vrednote videla v izobrazbi ter trdem delu – ne pa v denarju. Za moje sanje ni bilo ne posluha, ne sredstev. Delo, disciplina, konstantni treningi in ponos so bili na prvem mestu. Oče je zahteval in pričakoval od mene vedno samo najboljše.
Oglejte si galerijo >>
Matic Murko
Označil bi se kot skromen 'fantič' iz Kranja :) Priden kot mravljica, ampak včasih tudi malce neposlušen ... Od malih nog sem bil spreten za marsikatero delo, zato sem se odločil pridobiti strojno izobrazbo. Delam rad in nič mi ni težko narediti, hkrati pa sem tudi zelo odprte narave. Rad spoznavam nove ljudi, veliko mi pomeni druženje s prijatelji.
Oglejte si galerijo >>
Luka Sladić
Po poklicu sem zobotehnik. Zelo rad se ukvarjam s športom in družim s prijatelji. Slednji predstavljajo velik del mojega vsakdana, saj verjamem, da bi vsak človek moral imeti vsaj 10 najboljših prijateljev.
Oglejte si galerijo >>
Lea Džanan
Življenje je zanimivo in igrivo. Polno navideznih naključij, ki ponujajo nove možnosti in nove priložnosti. Za učenje, za odkrivanje in za spreminjanje. Brez nenehnega učenja si težko predstavljam življenje. In nenehno spreminjanje je vpeto že v naravo, ki kaže podobo ponavljajoče kontinuitete, znotraj nje same pa se vsak dan dogajajo različni procesi, ki sledijo ustaljenemu ciklu. Ciklu življenja
Oglejte si galerijo >>
Previous
Next
Lea Džanan Življenje je zanimivo in igrivo. Polno navideznih naključij, ki ponujajo nove možnosti in nove priložnosti. Za učenje, za odkrivanje in za spreminjanje. Brez nenehnega učenja si težko predstavljam življenje. In nenehno spreminjanje je vpeto že v naravo, ki kaže podobo ponavljajoče kontinuitete, znotraj nje same pa se vsak dan dogajajo različni procesi, ki sledijo ustaljenemu ciklu. Ciklu življenja