toggle menu
SI
  • INDIVIDUALNOST IN OSEBNI PRISTOP

    Vsak posameznik je unikat. V Wood Stock-u to cenimo, zato zagovarjamo osebni pristop. Posvetili vam bomo čas, strokovno znanje in veliko mero kreativnosti. Ker si zaslužite le najboljše!
  • MERITVE

    Oglasite se v naši prodajalni in optiki, kjer se vam bo naš strokovnjak posveti, ocenil vaše obrazne specifike in vam svetoval glede na želje, ki jih imate. Meritve in oceno lahko opravimo tudi prek video klica. Zavedamo se, da je vsak obraz specifičen, zato se poglobljeno posvetimo linijam, razmikom, barvi polti, las in oči.

IZBOR MATERIALOV IN DIZAJNA

Meritvam sledi izbor materialov in dizajna. Izbirate lahko med široka paleto leč in raznovrstnimi vrstami lesa iz celega sveta. Les lahko kombinirate z drugimi materiali (usnje, karbon, čipka, baker ...)  in plemenitimi kovinami (zlato, srebro ...). Po želji okvir okrasimo z gravurami in intarzijami.

Proste roke imate tudi pri dizajnu. Zagotavljamo vam, da boste skupaj z našimi ustvarjalci našli obliko, ki vam najbolj ustreza.

Na voljo so vam tako sončna kot tudi korekcijska očala in sončna očala z dioptrijo.

IZDELAVA

Vsa naša očala so plod ročne obdelave lesa, zato so že sama po sebi unikat. Vsak kos lesa je enkraten in neponovljiv. Sam postopek izdelave očal traja od 8 ur do nekaj dni, odvisno od zahtevnosti materialov in dizajna.

S predanostjo se posvečamo detajlom in ustvarjamo očala brez substitov.

PIŠITE NAM IN USTVARITE SVOJ UNIKAT