toggle menu
SI

PRODAJALNA IN OPTIKA

Oblikovana po načelih minimalizma, nudi dom unikatnim očalom iz lesa. Na voljo so raznovrstni dizajni, teksture in barve, s katerimi boste lahko izrazili svoj osebni slog.

Kot optika se zavezujemo k izvajanju kakovostnih pregledov oči. Na podlagi meritev določimo dioptrijo in temu primerna korekcijska očala ali sončna očala z dioptrijo. Sodelujemo z enim najboljših svetovnih proizvajalcev očalnih leč, japonskim podjetjem Hoya, ki v svojem asortimanu ponuja kvalitetna stekla z optimalnimi antirefleksnimi nanosi.

Vaše zadovoljstvo in dobro počutje je naša zaveza.

Wood Stock, Original Handcrafted Wooden Eyewear
  

T: +386 (0)51 688 834
E: info@woodstockeyewear.com

DELAVNICA

Srce Wood Stock-a.

Tukaj se rojevajo kreativne ideje in dizajni. Spretne roke oblikujejo, brusijo in pilijo ena in edina očala z dušo. Obljubljamo, da bomo vselej ostali butično podjetje, ki bo živelo in delalo po principih mojstrstva ter individualnega pristopa.

PRIDITE IN OBIŠČITE NAS V SREDIŠČU LJUBLJANE

KONTAKT

Informacije in naročila
info@woodstockeyewear.com
Tamara Jančič
+386 (0)51 688 834

PIŠITE NAM

Potrebujete več informacij? Želite svoja unikatna očala? Pišite nam. Z veseljem vam bomo v pomoč.

FILOZOFIJA

Smo ekipa, ki nas združuje ljubezen do lesa, estetike in ročnih spretnosti. Inspiracijo črpamo v naravi in njenih lepotah. Vse, kar delamo, delamo s srcem in dušo. Živimo za iskrene trenutke sreče, ki se zaiskrijo v očeh zadovoljnih strank. 


Jaka Jančič
Sem ustanovitelj blagovne znamke Wood Stock. Po profesiji živilski tehnik, vendar me ta poklic nikoli ni res zanimal, razen doma, kadar lahko svojo ustvarjalno pokažem za štedilnikom. Že od malega so se izrazile moje ročne spretnosti. Rad sem risal, vedno kaj ustvarjal. Po končani osnovni šoli, sem se želel izšolati za zobotehnika, ampak se mi žal, in sedaj na srečo, ni izšlo. Še dobro. :)
PREBERITE BLOG >>
Tamara Jančič
Sem soustvarjalka te čudovite zgodbe. Po profesiji sem Tehnik Optik. Wood Stock je korenito spremenil moje življenje. Prenehala sem gledati televizijo in se začela intenzivneje zanimati za svet okoli sebe. Za svet, ki nam ga v šoli ne predstavijo. V prostem času rada prebiram knjige, ki v meni pustijo pečat in me nečesa naučijo.
PREBERITE BLOG >>
Jago Stemberger
Rojen v družini, kjer je vladala trda Špartanska vzgoja in je vrednote videla v izobrazbi ter trdem delu – ne pa v denarju. Za moje sanje ni bilo ne posluha, ne sredstev. Delo, disciplina, konstantni treningi in ponos so bili na prvem mestu. Oče je zahteval in pričakoval od mene vedno samo najboljše.
PREBERITE BLOG >>
Matic Murko
Označil bi se kot skromen 'fantič' iz Kranja :) Priden kot mravljica, ampak včasih tudi malce neposlušen ... Od malih nog sem bil spreten za marsikatero delo, zato sem se odločil pridobiti strojno izobrazbo. Delam rad in nič mi ni težko narediti, hkrati pa sem tudi zelo odprte narave. Rad spoznavam nove ljudi, veliko mi pomeni druženje s prijatelji.
PREBERITE BLOG >>
Luka Sladić
Po poklicu sem zobotehnik. Zelo rad se ukvarjam s športom in družim s prijatelji. Slednji predstavljajo velik del mojega vsakdana, saj verjamem, da bi vsak človek moral imeti vsaj 10 najboljših prijateljev.
PREBERITE BLOG >>
Lea Džanan
Življenje je lepo. Zanimivo in igrivo, z vsemi svojimi vzponi in padci, polno navideznih naključij, ki ponujajo nove možnosti in nove priložnosti. Za učenje, za odkrivanje in za spreminjanje. Brez nenehnega učenja si težko predstavljam življenje.
PREBERITE BLOG >>
Teja Bremec
Marketingašica Wood Stock-a :) Uživam v ustvarjanju posebnih zgodb v družbi izjemne ekipe, vedno novih in zanimivih ljudi ter unikatnih očal. Ko sem spoznala Wood Stock, sem se zaljubila v njegovo edinstvenost in od tistega trenutka dalje prenehala hoditi v službo.
PREBERITE BLOG >>
Previous
Next