toggle menu
SI
WS II

  WS II

  Model očal se poda k raznovrstnim stajlingom in slogom oblačenja ter hkrati doda nekaj angleške sofisticiranosti in umetniškega pridiha.

  Leče: polarizirane, antirefleksni nanos, UV zaščita (400), 75 % zatemnitev

  Barva leč:

  • zebrano: rjava
  • padouk: siva
  • wenge: zelena
  • oreh: rjava

  Širina okvirja: 148 mm

  Globina okvirja na najširšem delu: 48 mm

  Dolžina ušnika: 130 mm

  *Zaradi unikatnosti posameznega lesa in ročne obdelave so slike simbolične narave.

  • OČALA Z DUŠO

   Prisegamo na ročno izdelavo, kvalitetne materiale in izbran dizajn. S predanostjo se posvečamo detajlom in edinstvenim oblikam. Vsakemu okvirju se z ljubeznijo posvetimo in mu vdahnemo dušo. Izdelujemo unikate. Za vas, ki ste unikati.
  • POPOLNO PRILEGANJE IN UDOBJE

   Z uporabo vzmetnih šarnirjev dosežemo minimalen pritisk ročk na stranski del glave, kar daje občutek lahkotnosti in svobode. Les kot naravni material zagotavlja dihanje kože in preprečuje potenje. Za udobje in popoln užitek pri nošenju.
  • GARANCIJA NA KAKOVOST

   Naši okvirji so trpežni in vzdržljivi, testirani pri ekstremnih pogojih. Ker močno verjamemo v njihovo kakovost, vam v primeru naše napake ali slabega delovanja, nudimo doživljenjsko garancijo. V zadovoljstvo, ki traja.
  • V SOŽITJU Z NARAVO

   Smo ljubitelji lesa in vsega naravnega. Zavedamo se, da je vsak stik z umetnimi snovmi za kožo in telo škodljiv. V Wood Stock-u zato zagovarjamo princip uporabe naravnih materialov, ki so zdravju prijazni. Za zaščito lesa pred zunanji vplivi uporabljamo le naravne premaze iz citrusovih olj in čebeljega voska. To je naša obljuba in zaveza. Ker cenimo vaše dobro počutje.
  • OČALA PO MERI

   So vam očala iz kolekcije RAW všeč, vendar bi jih radi prilagodili svojemu obrazu? Vsak obraz ima specifike in mi jim lahko ustrežemo do popolnosti. Lahko pa gremo tudi korak dlje. Omogočamo vam dodajanje različnih materialov, gravure, intarzije in neomejene možnosti dizajnov! Izrazite svojo unikatnost. Izrazite sebe.
   Želim izvedeti več
  • LEČE

   Sodelujemo z enim najboljših proizvajalcev leč na svetu, ki slovi po uporabi najtanjših in najobstojnejših materialov. S pomočjo kakovostnih antirefleksnih in drugih nanosov je udobje gledanja zagotovljeno. Nudijo materiale z visokim lomnim količnikom, napredno tehnologijo izdelave in obdelave leč, individualno prilagojene dizajne leč ter vrhunsko podporo.
   Želim izvedeti več

  Korekcijska očala niso več le pripomoček za boljši vid, ampak tudi modni dodatek. Očala iz lesa boste s ponosom pokazali in jih s samozavestjo nosili. Najpomembneje pa je, da  vam bomo s kvalitetnimi lečami nudili oster vid.

  Na voljo so vam tako korekcijska očala kot tudi sončna očala z dioptrijo.

  Želim svoja >>

  Zlomljena očala romajo v smeti? Pri nas ni tako! Na vsa naša očala vam nudimo poprodajni servis s popravilom zlomljenih ali poškodovanih očal. Pišite nam tudi vsi, ki si želite očala samo pomladiti in jim povrniti videz, kot so ga imela ob nakupu.


  Potrebujem popravilo >>