toggle menu
SI
Show menu

Otvoritev

Wood Stock Rebirth ~ Otvorili smo prenovljeno prodajalno in delavnico

Včerajšnji večer bo obiskovalcem in nam, Wood Stock ekipi, ostal v zelo lepem spominu.  Po mesecih intenzivnega dela smo v centru Ljubljane uradno otvorili prenovljeno prodajalno/optiko in delavnico, naš prenovljeni dom. Ponosni in veseli smo, da so nam podporo izrazili številni znani Slovenci in Slovenke, prijatelji, družinski člani in veliko število podpornikov, ki že vrsto let sledijo našemu razvoju.

Uverturo v dogodek je s pesmijo Črno bel naredila slovenska vzhajajoča zvezda Raiven. Izbor pesmi ni bilo naključje, simbolično namreč nakazuje na našo prenovljeno celostno grafično podobo in s tem tudi nov, svež začetek našega mladega podjetja. Obogateni s preteklimi izkušnjami in pridobljenim znanjem stopamo na pot v svet.

Pred prodajalno so se v večernem vetriču razposajeno predstavljale fotografije, ki so ponazarjale prav tako razposajeno zgodovino Wood Stock-a. Z raznobarvnimi fotografijami smo predstavili napredek v razvoju naših očal, razstavili pa smo tudi prve primerke. Razlika v kakovosti in estetski dovršenosti je bila več kot očitna. :)

S prerezom belega traku smo obiskovalce povabili v prerojeni dom Wood Stock očal, kjer je bila prvič na ogled nova kolekcija sončnih očal - RAW COLLECTION. Kolekcijo smo poimenovali RAW (ang. surov), ker smo inspiracijo črpali v naravni lepoti lesa, igri barv in tekstur ter edinstvenosti vsakega posameznega drevesa. Z ročno obdelavo smo lesu dali novo življenje, mu vdahnili dušo in ustvarili unikatna očala za unikatne posameznike.

Kako smo se imeli si lahko ogledate v fotogaleriji. V kolikor pa nas želite tudi osebno spoznati in v živo videti naša očala iz lesa bomo izredno veleli vašega obiska na Čopovi ulici 5a v Ljubljani J